zakelijke gebruikers

Er werken en wonen inmiddels meer dan 150 enthousiaste mensen op Fort Isabella. Hieronder vind je een greep uit de huidige (zakelijke) gebruikers op het terrein. Wil jij ook een kantoor- of werkruimte betrekken op deze bijzondere locatie? Meld je dan aan op deze website of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70).

't Stroopsoldaatje

Koffie- en theecafé 't Stroopsoldaatje; een sfeervolle plek waar de lekkerste koffie en thee geserveerd wordt. Ook kun je er terecht voor lunch en (in overleg) voor diverse bijeenkomsten. Eigenaresse Anne-Marie Kooloos heet iedereen van harte welkom!

Reutsedijk 4

Naar de website

3Delig

Some people look for a beautiful place, others make a place look beautiful. Eigenaar Tim Bicanic helpt u uw woning of vastgoed prachtig te visualiseren. Van fotorealistische 3D artist impressies tot virtual reality tot Sketchup trainingen.

Reutsedijk 9

Naar de website

Anyway Coaching & Vitaal

Carine Notenboom is zelfstandig loopbaanspecialist en vitaliteitscoach. Onder de Anyway Coaching & Vitaal richt zij zich op het Bewust (in balans) Zijn van mensen in hun loopbaan, leven en lichaam. Zij begeleidt re-integratie en outplacement trajecten evenals persoonlijke coaching.

Reutsedijk 7

Naar de website

Atelier Isabella

Lars Weller is beeldend kunstenaar en docent beeldende kunst en werkt in Atelier Isabella aan nieuwe exposities. Daarnaast geeft hij schilderworkshops en individuele schilderlessen. U bent van harte welkom!

Reutsedijk 3

Naar de website

Augustus Connect

Augustus Connect verbindt professionals en organisaties met elkaar. In een dynamische en onvoorspelbare (werk)omgeving zijn wij een generatie die zowel ‘oude’ waarden koestert en tegelijk gebruik maakt van de ongekende digitale mogelijkheden en kansen.

Reutsedijk 7

naar de website

Avec Coaching

Annette van Engelen is zelfstandig beroepscoach sinds 1998. Gespecialiseerd in hardnekkige problematiek voor managers met een wetenschappelijke (vaak bèta) achtergrond. Zij werkt voornamelijk met de intensieve Zelfkonfrontatiemethode (ZKM).

Reutsedijk 7

Naar de website

Bakkerij de Meester

Bakkerij De Meester is een ambachtelijke bakkerij waar gewerkt wordt met originele recepten, maar in de geest van het heden. Meesterbakker René Robben laat zijn jarenlange kennis en ervaring samenkomen in een fijne selectie bakkerswaren voor de liefhebber.

Reutsedijk 8

Naar de website

Beaufort Company

B2B partner in fashion accessories.

Reutsedijk 9

Naar de website

Beeldend kunstenaar Frans Aarts

Uitgangspunt van zijn werk is altijd papier. Momenteel werkt Frans aan een serie werken die de dialoog aangaan met dichter/bioloog Leo Vroman. Ofwel: poëzie en wetenschap vertaald naar vrije expressie. Atelierbezoek op afspraak.

Reutsedijk 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buro Lubbers

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur, stedenbouw en inrichting van de openbare ruimte. Met ambitie en realiteitszin boort het team zijn creatieve potenties aan voor de ruimtelijke opgaven van vandaag.

Reutsedijk 13

Naar de website

BURO3515

BURO3515 is een jong architectenburo gericht op ruimtelijke vraagstukken voor bestaande en nieuw te ontwikkelen projecten. We zijn actief op elk schaalniveau: van kleine verbouwingen tot en met stedelijke ontwikkelingen.

Reutsedijk 9

Naar de website

ColoredFox Fotografie

Voor te gekke, sprankelende fotoshoots van onder andere bruiloften, gezinnen, kinderen en vriendinnengroepen. Binnen in de studio, buiten in de Vughtse natuur of op elke andere gewenste locatie.

Reutsedijk 6

naar de website

Crossfit 073

CrossFit is een manier van fitness die o.a. gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Reutsedijk 11

naar de website

De Beursfabriek

Fairs, beurzen en andere events die wat met je doen. Die je écht raken. En waar mensen nog lang over praten. Dat is ons werk. Onze passie. Al jaren. Samen met ons professionele netwerk ontwikkelen en produceren wij unieke events.

Reutsedijk 9

Naar de website

De Landmeters Combinatie B.V.

De Landmeters Combinatie B.V. is een landmeetkundig bureau, werkend door heel Nederland en daarbuiten.

Reutsedijk 9

Naar de website

Naar de website

De Pure Keuken

'Koken verbindt mensen aan elkaar'. Deze speciale locatie van De Pure Keuken is ideaal voor kookworkshops, bedrijfsuitjes, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, familiefeesten, kookclubs, lunch, borrel, catering en nog veel meer. Kom gerust eens kijken!

Reutsedijk 4

Naar de website

downtownoasis

Downtownoasis is een studio voor persoonlijke groei en bewustzijn. We organiseren mooie workshops en wekelijkse lessen op het gebied van Yoga, QiQong, Meditatie, Innerlijke Kracht en Massage.

Reutsedijk 24

Naar de website

Elan HR

Elan HR is een zelfstandig adviesbureau gespecialiseerd in HR-consultancy, ZKM-coaching en training. Elan HR richt zich op bedrijven, personen en beschikt over een breed scala aan mogelijkheden om de persoon of de organisatie te begeleiden, coachen en te trainen.

Reutsedijk 9

naar de website

Eten van een Lekkere Tafel

Of het nu voor een huwelijksfeest of een zakelijke borrel is, Eten van een Lekkere Tafel zorgt voor fantastische catering. Een lust voor het oog en een prikkeling van de smaak. Aankleding met stijlvol servies en mooie bloemen is een belangrijk deel van het concept. 

Reutsedijk 8

Naar de website

Fotostudio Nabbe

Voor prachtig fotomateriaal, zowel zakelijke opdrachten als vrij persoonlijk werk.

Reutsedijk 17

naar de website

Geliefde Vondsten

Op zoek naar bijzondere meubelstukken? Kom dan een kijkje nemen bij Geliefde Vondsten! Wij zijn op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur open.

Reutsedijk 15

Naar de website

Godfrieds Bierbrouwerij 's-Hertogenbosch

Voor de lekkerste biertjes! Zoek je nog een leuk vrienden- of werkuitje? Godfrieds verzorgt ook proeverijen.

Reutsedijk 8

naar de website

HockeyWerkt.nl

De affiniteit met, en liefde voor de hockeysport zijn de gemene deler bij HockeyWerkt.nl. Met de overtuiging - dat hockey een geweldige sport is - zijn wij in staat hockeyverenigingen op enthousiaste wijze te ondersteunen met onze hockeygerelateerde activiteiten.

Reutsedijk 44

naar de website

Houtenladders.nl

Houtenladders.nl is dé online specialist in houten ladders en trappen.
Al sinds 1891 leveren we houten ladders en houten trappen van zéér hoge kwaliteit. Ons familiebedrijf Van Eldik werkt volgens de nieuwste techniek maar nog altijd vanuit hetzelfde ambachtelijke principe!

Reutsedijk 7

Naar de website

Isabella Honing

In het voorjaar van 2014 mag Fort Isabella een nieuwe huurder verwelkomen: Isabella Honing. Deze imker draagt zorg voor een aantal bijenkasten en vervaardigt zo echt "Isabella Honing".

Reutsedijk

Naar de website  

Iwona Art

Iwona Sroczynska is een gepassioneerd schepper van lijnen, kleurvlakken en vormen die samensmelten in een bewogen verfmassa. Uitbundige, vrolijke kleuren en ronde vormen zijn haar favoriet.

Reutsedijk 6

naar de website

JeVo Techniek

Hét elektriciens- en klusbedrijf voor alle soorten verbouwingen en klussen, groot en klein. Leuk weetje: JeVo heeft koffie- en theecafe ’t Stroopsoldaatje op Fort Isabella verbouwd!

Reutsedijk 10

Naar de website

KeijAut

Service, onderhoud en systeembeheer: alles in één servicecontract. Dat is wat KeijAut u biedt.

Reutsedijk 9-116

Naar de website

LaDetta Enjoy Glass

Welkom in het glasatelier van Bernadette van der Klooster! Elke eerste zondag van de maand geopend van 11:00 - 16:00 uur.

Reutsedijk 15

Naar de website

Landwaarde

Landwaarde bemiddelt en adviseert bij de verwerving van a) agrarische gronden die in de toekomst mogelijk in aanmerking komen voor herontwikkeling of b) binnenstedelijke locaties die mogelijk in aanmerking komen voor transformatie of herontwikkeling in de meest ruime zin.

Reutsedijk 9

Naar de website

Leary Academy

Workshops voor iedereen die wil leren 'omgaan met lastige types', korte trainingen voor mensen die hun invloed willen vergroten, coachingsessies en meer! Wij helpen je succesvol worden in het doelgericht beïnvloeden van de juiste mensen op het juiste moment.

Reutsedijk 6

Naar de website

LOS stadomland

LOS stadomland is een ontwerpbureau dat plannen maakt voor stad en land. We staan middenin de veranderende maatschappij. Het is onze ambitie een bijdrage te leveren aan het maken van een betekenisvolle omgevingen.
Ons gereedschap zijn beelden en ideeen.

Reutsedijk 9

Naar de website

LUUK-S

LUUK-S is een jong en enthousiast bureau voor marketing en sponsoring. Geen bureau in de traditionele zin van het woord, eerder een netwerk van professionals met ieder zijn specialisme. LUUK-S wil altijd het verschil maken. Met aansprekende campagnes. Rake marketing. En bovenal zinvolle communicatie.

Reustedijk 7

Naar de website

Megens & Veenstra

Megens&Veenstra is een allround videobureau. Hun roots liggen in de journalistiek én commerciële televisie: een uitgekiende combinatie. Van portret tot evenement-registratie van testimonial tot bedrijfsfilm: M&V is thuis in elke videotoepassing.

Reutsedijk 9

Naar de website

Mijke van Griensven

Mijke is beeldend kunstenaar en boxt daarnaast op zeer hoog niveau. Zij heeft haar passies gebundeld en geeft traningen aan kinderen, gericht op de sociale emotionele ontwikkeling. Ook geeft ze boxlessen en - workshops voor dames, heren, jeugd en het bedrijfsleven.

Reutsedijk 14

naar de website

mijnjurist.com

Juridisch advies in een nieuw jasje!

Reutsedijk 9

Naar de website

Monique Wanders Vitaliteitspraktijk

In mijn praktijk voor biofotonen therapie help ik je om de bijzondere, krachtige werking van je immuun systeem opnieuw te kunnen gebruiken. Dit doe ik door op oorzakelijk niveau uit te zoeken wat in de weg staat van kwaliteit van leven, bijvoorbeeld bij chronische ziekten als Ziekte van Crohn.

Reutsedijk 9

Naar de website

MusiCare

MusiCare is een praktijk voor muziekles en persoonlijke ontwikkeling. Je kan hier terecht voor zowel muziekles als coaching. We geven muzieklessen op een manier die het beste bij jou past via onze speciale “The-MusiCare-methode”.

Reutsedijk 10

Naar de website

Muziektheatergroep De Meierij

De Meierij is een gezellig en enthousiast amateurgezelschap uit ’s-Hertogenbosch en omstreken, dat met regelmaat kleine en grote muziektheater producties uitvoert.

Reutsedijk 5 (theaterzaal)

naar de website

Need2Change BV

Michiel Rijneke van Need2change BV is een ervaren interim- en projectmanager, adviseur, coach en trainer. Hij begeleidt - soms ook samen met anderen uit zijn netwerk - veranderingen binnen met name overheidsorganisaties. 

Reutsedijk 7

Naar de website

NJOJ Dutch Design

NJOJ Dutch Design staat voor Nederlandse nuchterheid, waarbij naast een fraai design goed wordt nagedacht over kwaliteit, eenvoud en gebruik. NJOJ ontwerpt alle producten met het oog op duurzaamheid en de mogelijkheid om materialen te recyclen.

Reutsedijk 7, loods 11

Naar de website

Om Yoga

Voor inspirerende yogalessen op een fantastische locatie ben je aan het goede adres bij Om Yoga!

Reutsedijk 1

naar de website

Ontdek je kracht

Cursussen, workshops, massage en therapie: alles voor een gebalanceerde, gezonde & krachtige psyche!

Reutsedijk 6

naar de website

OnzeCoach

Met OnzeCoach kunnen organisaties coaching outsourcen via een eigen webbased portal, waarin aan de ene kant een landelijk netwerk van 40 senior coachprofessionals hun profiel en agenda plaatsen en aan de andere kant medewerkers een coach kunnen selecteren en online afspraken boeken.

Reutsedijk 7

Naar de website

Phasecoaching

Soms zit je in een 'phase' van een overgang of leermoment waar je wijze raad kunt gebruiken of iemand die samen met je kijkt naar wat echt goed voor je is. Phasecoaching is daar expert in.

Reutsedijk 6

Naar de website

Plein Civiel

Plein Civiel is een adviesbureau voor ruimtelijke inrichting, integraal beheer en assetmanagement. Wij brengen proffesionals en gebruikers bij elkaar. De combinatie van onze technische kennis en praktijk ervaring met een frisse creatieve aanpak maakt daarbij het verschil.

Reutsedijk 9

Naar de website

Reflections Fotostudio

Elk groots beeld begint met oog voor detail!

Reutsedijk 15

naar de website

Ritter Taalcontact

Hildegard Ritter is beëdigd tolk en vertaler Nederlands - Duits. Daarnaast geeft zij taaltraining Duits en helpt zij je graag verder als de kennis van de Duitse taal je in de steek laat!

Reutsedijk 9

Naar de website

Sandra Jacobs

Sandra is beeldend kunstenaar. In haar ontwerpstudio ontwikkelt zij dessins voor de interieur- en mode-industrie. Ze exposeert in binnen- en buitenland en omschrijft haar stijl als eigentijds en vernieuwend in een poëtische context.

Reutsedijk 10

naar de website

Schildersatelier ’t Ravelijn

Schildersatelier ’t Ravelijn is voor Anjo, Marianne, Olga en Herman een inspirerende plek, waar ze naar hartenlust schilderen. Na hun opleiding aan de kunstacademie in Arendonk, hebben zij ieder een eigen dynamische stijl ontwikkeld. Op vrijdag zijn alle vier aanwezig en ben je welkom om een kijkje te nemen in het atelier.

Reutsedijk 6

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soul Institute

Jacqueline Snelder leidt het Soul Institute waarbij er workshops in groei en bewustwording, inner child work en Ayurveda Tantra gegeven worden. De individuele sessies en losse workshopdagen vinden plaats in Atelier Isabella aan de Reutsedijk 3 in de prachtige zolderruimte. 

Reutsedijk 3

Naar de website

Stichting Ouwestomp

Veteranen inloophuis

Reutsedijk 11

naar de website

Stichting Vluchtelingenwerk

VluchtelingenWerk West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard (WOBB) maakt onderdeel uit van VluchtelingenWerk Nederland. Dé autoriteit als het gaat om maatschappelijke participatie, inburgering en integratie van asielzoekers en vluchtelingen in Nederland.

Reutsedijk 7

naar de website

Stoffels Makelaardij

Stoffels makelaardij is een fullservice NVM makelaarskantoor dat net die stap extra wil zetten om te komen tot een optimaal resultaat.

Reutsedijk 7

Naar de website

Studio Bastiaan

Studio Bastiaan bedenkt authentieke strategieën en ideeën om producten/diensten met het juiste middel bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Reutsedijk 6

Naar de website

Studio van der Maazen

Studio van der Maazen is een bureau voor ruimtelijk en grafisch ontwerp. Vanuit een technische achtergrond ontwerpt Henk van der Maazen met veel gevoel voor stijl, sfeer en emotie. Theatervormgeving en technische illustraties behoren tot zijn specialiteiten.

Reutsedijk 9

Naar de website

Talenthub Vught

Talenthub helpt jongeren ((V)MBO, HBO en WO, met of zonder diploma) hun talenten scherp te krijgen. Met die talenten gaan jongeren aan de slag met een aansluitende case. Door ervaring met die case en aangestuurd door hun talenten kunnen jongeren (nog beter) hun eigen weg vinden.

Reutsedijk 9

Naar de website

Theaterfestival Boulevard

Voorstellingen op het vlak van theater, muziek, dans, beeldende kunst en animaties.

Reutsedijk 5 (theaterzaal)

naar de website

TOUT TOET

Tout Toet laat je huid weer stralen! Bij TOUT TOET kan je terecht voor huidverzorging- en verbetering, maar ook voor ontspannende behandelingen en lichaamsmassage. Bij binnenkomst zul je meteen aangenaam verrast zijn door de relaxte sfeer.

Reutsedijk 7

Naar de website

ULTRAKRASS

ULTRAKRASS is voor iedereen die graag ULTRAGOED Duits in alle vaardigheden wil leren, zoals in Business cases en/of dagelijkse situaties. ULTRAKRASS geeft op maat gespecialiseerde trainingen. Uniek voor Nederland is dat ULTRAKRASS WiDaF trainingen en examens aanbiedt.

Reutsedijk 9

Naar de website

Vigilantia

Ruud Douven van Vigilantia is al tientallen jaren vertrouwd met vragen van ondernemers  op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Van opstart, bedrijfsovername, financiering, reorganisatie, bedrijfswaardering tot bedrijfsoverdracht. Zit je als ondernemer met een vraag op dit gebied? Bel 06 53 170 171.

Reutsedijk 9

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voet Buro

Bij het Voet Buro worden uw voeten met zorg behandeld. Aansluitend een heerlijke voeten spa is zeker aan te bevelen. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke, biologische producten. Voet Buro ieder seizoen gezonde & stralende voeten.

Reutsedijk 7, ruimte 1

Naar de website

Vrensen Ontwerp & Fotografie

Erwin Vrensen is een echte creatieve vakman, met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en fotografie. Hij werkt voor uiteenlopende klanten, met name in de dienstverlenende sector, altijd met een persoonlijke touch.

Reutsedijk 9

Naar de website

Wakker Architecten

Wij zijn wakker. En u? Wakker worden, waarnemen en beleven, bewust of onbewust. Ons werk is aandacht, ogen en oren open, uitgeslapen. WakkerArchitecten.

Reustedijk 6

Naar de website

WH Fotografie

Fotograaf Wim Hollemans is daar waar het gebeurt. Hij weet met gevoel op onopvallende wijze altijd de juiste sfeer te vangen.

Reutsedijk 8

naar de website

Wijn en advies

Administratieve en fiscaal juridische dienstverlening voor particulieren, startende ondernemers en gevestigde bedrijven. Tevens geven wij fiscaal juridisch advies bij echtscheiding.

Reutsedijk 7

Naar de website

Windkracht Mee!

Windkracht mee! Zo heet het bedrijf van schrijver en journalist Marieke van Riel, omdat ze via haar werk graag een positieve bijdrage levert aan de wereld. Marieke schrijft kinderboeken en artikelen over kinderen en opvoeding.

Reutsedijk 10

Naar de website

YTVM your tv moment

Desiree Salman maakt televisieprogramma's & documentaires die informeren, bereiken en inspireren. Ze is werkzaam als freelance regisseur en producer voor de landelijke televisie. Met de opstart van YTVM is zij nu druk bezig om eigen audiovisuele producties te maken.

Reutsedijk 9

Naar de website

Zession

Zession verrijkt met veel plezier en creativiteit de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mens en bedrijf. Uw ziet uw werknemers snel opbloeien en daarmee uw bedrijf en uzelf.

Reutsedijk

Naar de website