Nieuws & events

Fort Isabella is een prachtige, representatieve herontwikkelingslocatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Via VPS is het mogelijk om een werk- of woonruimte te huren op dit bijzondere terrein. Dus ben jij nog op zoek naar een fijne plek op deze unieke locatie en vind je het - in het geval van woonruimte - geen probleem om voorzieningen (zoals badkamer en keuken) te delen met medebewoners? Meld je dan aan op deze website of neem contact op met Casper Montfoort of Kees Backx van VPS (info@fortisabellavught.nl).

Benieuwd naar de toekomstplannen voor Fort Isabella? Bezoek dan de website van Isabella Groep.

 

De eerste twee gebouwen gerenoveerd en verhuurd!

Nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, is Isabella Groep gestart met de herontwikkeling van Fort Isabella.

Lees meer...

Vernieuwde vergaderzaal op Fort Isabella

De vergaderzaal op Fort Isabella heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe tafels zijn in elke gewenste opzet te plaatsen en zien er daarnaast een stuk leuker uit!

Lees meer...

Toekomstplannen eigenaar Fort Isabella

Sinds oktober 2015 is het terrein van Fort Isabella overgenomen door Isabella Groep, bestaande uit Tjeerd Saatrube en Olivier Koning.

Lees meer...

Op het Fort: De Pure Keuken

De Pure Keuken is een restaurant, kookstudio (kookworkshops en kooklessen) en cateringbedrijf. Je kunt er onder andere terecht voor lunches, vers bereide afhaalmaaltijden en om te genieten van hun selectie van speciale bieren en aperitiefjes.

Lees meer...