Wonen op Fort Isabella

Fort Isabella is een prachtige, representatieve locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Hartje Vught met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt op zo’n 5 minuten afstand van het terrein. Maar voor een goede kop koffie of een heerlijk broodje kun je ook op het terrein zelf terecht: de Pure Keuken en koffie- en theecafé ’t Stroopsoldaatje zijn voor jou geopend! Natuurgebieden de Vughtse Heide, de Bossche Broek en de Gement liggen om de hoek. En zomers fiets je voor een frisse duik in een paar minuten naar zwem- en recreatiegebied de IJzeren Man of de Zuiderplas.

 

Via VPS is het mogelijk om een woonruimte te huren op dit bijzondere terrein. Er zijn kamers beschikbaar tussen 16m² en 24m², kosten vanaf € 336,- p/m (incl. gas, water, licht, TV-aansluiting, internet en schoonmaak van de algemene ruimtes). Het type overeenkomst is een tijdelijk huurcontract op basis van de Leegstandswet. Dus ben jij nog op zoek naar een fijne woonruimte op deze unieke locatie en vind je het geen probleem om voorzieningen (sanitair en een zeer ruime bedrijfskeuken) te delen met medebewoners?

 

Meld je dan aan of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70).

Resultaten per pagina :

Gebouw 1

Niet meer beschikbaar

Type ruimte: Nette, ruime, lichte woonruimtes (niet meer beschikbaar)
Kosten: n.v.t.
Aantal m²: n.v.t.

Gebouw 1 is niet meer beschikbaar voor verhuur. Heb je interesse in een een andere ruimte op Fort Isabella? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier. Wil je meer weten over de herontwikkeling van Fort Isabella? Neem dan een kijkje op fortisabella.nl of mail naar info@fortisabella.nl

Lees meer

Gebouw 2

Niet meer beschikbaar voor verhuur (start herontwikkeling jan. 2020)

Type ruimte: niet meer beschikbaar voor tijdelijke verhuur
Kosten: n.v.t.
Aantal m²: n.v.t.

De ruimtes in gebouw 2 zijn de laatste jaren tijdelijk ingezet als woningen voor met name studenten. Per januari 2020 gaat de herontwikkeling van dit gebouw van start en is het niet meer beschikbaar voor verhuur. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de website over de toekomst van Fort Isabella: fortisabella.nl, mail naar info@fortisabella.nl of bel 073 20 202 10. Heb je een vraag aan VPS (over het leegstandbeheer)? Vul dan s.v.p. onderstaand contactformulier in. 

 

Lees meer

Gebouw 3

Nette woonruimte & mooie lichte zolderkamer voor creatieve werkzaamheden VERHUURD

Type ruimte: Nette, ruime, lichte kamers
Kosten: v.a. € 336,- p/m (incl. gas, water, licht, TV-aansluiting, internet en schoonmaak van algemene ruimtes)
Aantal m²: kamers tussen 16 m² en 24 m² Voorzieningen (zeer ruime bedrijfskeuken en sanitair) deel je met medebewoners

Op dit moment zijn alle ruimtes verhuurd

Representatieve, ruime en lichte kamers op een wel heel bijzondere locatie! Je hebt een eigen kamer tot je beschikking, de sanitaire voorzieningen en een zeer ruime keuken deel je met medebewoners. We bieden je een tijdelijk verhuurcontract (op basis van de leegstandswet) aan. De maandelijkse kosten zijn vanaf € 336,- per maand, afhankelijk van de grootte van de ruimte (vanaf 16 m²). Hier zit gas, water, licht, TV-aansluiting, internet en schoonmaak van de algemene ruimtes bij inbegrepen.

Creatieve zolder (niet voor bewoning)

De creatieve zolder bestaat uit een lichte ruimte van 127 m² met veel raampartijen. Deze zolder is uitermate geschikt als atelier, studio of yogaruimte. De kosten zijn € 475,- per maand (excl. btw, incl. g/w/l en een eigen douche & toilet per unit, internet is mogelijk op aanvraag).

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer