Vergaderruimte dagverhuur

Fort Isabella is een prachtige, representatieve locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Hartje Vught met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt op zo’n 5 minuten afstand van het terrein. Maar voor een goede kop koffie of een heerlijk broodje kun je ook op het terrein zelf terecht: 't Stroopsoldaatje en de de Pure Keuken zijn voor jou geopend!

In het gebouw van De Pure Keuken bieden we een vergaderruimte aan, die per dag te huren is. De ruimte biedt in de grootste opstelling 24 zitplaatsen en er zijn diverse extra faciliteiten aanwezig voor gebruik. Heb jij interesse om de vergaderruimte te huren? Meld je dan aan of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70). Er is heel veel mogelijk op het terrein, schroom dus niet om jouw wens met ons te bespreken, samen kijken we naar wat haalbaar is.

Benieuwd wie momenteel al gebruik maken van een (creatieve) ruimte op het terrein? Kijk dan naar het overzicht van huidige gebruikers.

Resultaten per pagina :

Vergaderruimte dagverhuur

 

Type ruimte: Vergaderruimte
Kosten: Vergaderruimte: € 195,- per dag (excl. btw, internet mogelijk op aanvraag)
Aantal m²: Vergaderruimte: 100 m²

In gebouw 4 is er een representatieve vergaderruimte te huur van 100 m² voor € 195,- per dag (excl. btw, internet mogelijk op aanvraag). Er zijn verschillende extra faciliteiten aanwezig en in totaal 24 zitplaatsen in de grootste opstelling. 

In gebouw 4 is bovendien het gezellige restaurant De Pure Keuken en koffie- en theecafé ’t Stroopsoldaatje gevestigd. Perfecte locaties voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Tevens is er de mogelijkheid om een koffie en thee arrangement bij de vergaderruimte te reserveren. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Theaterzaal

Theaterzaal met podium

Type ruimte: Theaterzaal
Kosten: Theaterzaal: € 350,- per dag (excl. btw)
Aantal m2  

In gebouw 5 is een theaterzaal in prima staat beschikbaar met een verhoogd podium en een tribune geschikt voor 150 personen. Deze theaterzaal is te huur voor € 350,- per dag (excl. btw). Theaterfestival Boulevard maakt regelmatig gebruik van deze ruimte, misschien is het ook de perfecte locatie voor jouw theatergezelschap!

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Trouwlocatie

Zoek je een unieke trouwlocatie? Fort Isabella is sinds kort een officiële trouwlocatie, waar je de dag van je leven kunt beleven midden in de Vughtse natuur. Er zijn diverse mogelijkheden op het terrein, dus schroom niet om jouw wensen met ons te bespreken. Het gebruik van de horecagelegenheden op het terrein zijn op aanvraag. Vul onderstaand formulier is, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Lees meer