Nog meer mogelijkheden op Fort Isabella

Fort Isabella is een prachtige, representatieve locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Hartje Vught met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt op zo’n 5 minuten afstand van het terrein. Maar voor een goede kop koffie of een heerlijk broodje kun je ook op het terrein zelf terecht: de Pure Keuken en koffie- en theecafé ’t Stroopsoldaatje zijn voor jou geopend!

 

Het Fort biedt verschillende mogelijkheden voor culturele of sportieve, zakelijke en semi-zakelijke doeleinden. Dus wil je een sportmiddag, seminar, kookworkshop, streekmarkt, theatervoorstelling, heimiddag of lezing organiseren op deze bijzondere locatie? Of heb je een band, kunst- of theatergezelschap en ben je op zoek naar een inspirerende oefen- of optreedlocatie?

 

Meld je dan aan of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70). Er is heel veel mogelijk op het terrein, schroom dus niet om jouw wens met ons te bespreken, samen kijken we naar wat haalbaar is.

Resultaten per pagina :

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar voor verhuur

Type ruimte: Voormalige theaterzaal en loods: dit pand wordt herontwikkeld door Isabella Groep
Kosten: op aanvraag
Aantal m²: op aanvraag

Gebouw 5 wordt momenteel getransformeerd tot een pand met diverse moderne kantoorruimtes. Er zijn geen ruimtes meer beschikbaar. Heb je interesse in een een andere ruimte op Fort Isabella? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier. Wil je meer weten over de herontwikkeling van Fort Isabella? Neem dan een kijkje op fortisabella.nl of mail naar info@fortisabella.nl.

Lees meer

Gebouw 8

Verschillende atelierruimtes & ruime bedrijfskeuken Verhuurd

Type ruimte: Atelierruimtes én een zeer ruime bedrijfskeuken
Kosten: Atelier: € 185,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten, internet is mogelijk op aanvraag), Bedrijfskeuken: € 310,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten)

Gebouw 8 is verhuurd aan een lange termijn huurder

In gebouw 8 vind je verschillende inspirerende atelierruimtes én een zeer ruime bedrijfskeuken (separaat te huur). De atelierruimtes worden aangeboden op bruikleenbasis (geen huur). De kosten zijn vanaf € 185,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten, internet is mogelijk op aanvraag) en er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Daarnaast is er in dit pand een zeer ruime bedrijfskeuken aanwezig (in goede staat!). Ideaal voor bijvoorbeeld cateringbedrijven of kookworkshopaanbieders. De bedrijfskeuken is te huur voor € 310,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten).

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Gebouw 11

Multifunctioneel gebouw

Er zijn geen ruimtes meer beschikbaar in gebouw 11. Heb je interesse in een een andere ruimte op Fort Isabella? Neem dan contact met ons op. Wil je meer weten over de herontwikkeling van Fort Isabella? Neem dan een kijkje op fortisabella.nl of mail naar info@fortisabella.nl.

Lees meer

Gebouw 15

Atelier- en opslagruimte Verhuurd

Type ruimte: Atelier- en opslagruimte
Kosten: vanaf € 185,- per maand (excl. btw)

Gebouw 15 is verhuurd aan een lange termijn huurder

In dit gebouw zijn geen centrale verwarming, wateraansluiting en internetvoorzieningen aanwezig. Gebruik van water en sanitair kan plaatsvinden in gebouw 7.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Lees meer

Gebouw 16

Opslagruimte Verhuurd

Type ruimte: Historische wapenkamer
Prijs: €100,- per maand (excl. btw)

Op dit moment verhuurd

Opslagruimte (historische wapenkamer).

Lees meer

Gebouw 19

Opslagruimte Verhuurd

Type ruimte: Opslagruimte
Prijs: €100,- per maand (excl. btw)

Op dit moment verhuurd

Ook te huur in combinatie met gebouw 13.

Lees meer

Gebouw 38

Fort Isabella Museum

Type ruimte: Museum
Openingstijden: Open voor publiek tijdens de Open Monumenten dagen.
Agenda: Eerstvolgende Open Monumentendag 15 september 2013

Dit museum is open voor publiek tijdens de Open Monumenten dagen (de eerstvolgende staat gepland op 15 september 2013).

Lees meer

Gebouw 21

Escape Room

Type ruimte: Escape Room
Beschikbaarheid: Niet te huur

Er zijn geen ruimtes meer beschikbaar in gebouw 21. Heb je interesse in een een andere ruimte op Fort Isabella? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier. Wil je meer weten over de herontwikkeling van Fort Isabella? Neem dan een kijkje op fortisabella.nl of mail naar info@fortisabella.nl.

Lees meer