Nog meer mogelijkheden op Fort Isabella

Fort Isabella is een prachtige, representatieve locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten afstand van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch. Hartje Vught met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt op zo’n 5 minuten afstand van het terrein. Maar voor een goede kop koffie of een heerlijk broodje kun je ook op het terrein zelf terecht: de Pure Keuken en koffie- en theecafé ’t Stroopsoldaatje zijn voor jou geopend!

 

Het Fort biedt verschillende mogelijkheden voor culturele of sportieve, zakelijke en semi-zakelijke doeleinden. Dus wil je een sportmiddag, seminar, kookworkshop, streekmarkt, theatervoorstelling, heimiddag of lezing organiseren op deze bijzondere locatie? Of heb je een band, kunst- of theatergezelschap en ben je op zoek naar een inspirerende oefen- of optreedlocatie?

 

Meld je dan aan of neem contact op met VPS (info@fortisabellavught.nl of 088 018 38 70). Er is heel veel mogelijk op het terrein, schroom dus niet om jouw wens met ons te bespreken, samen kijken we naar wat haalbaar is.

Resultaten per pagina :

Gebouw 4

Openbare horeca en aparte vergaderruimte dagverhuur

Type ruimte: Vergaderruimte
Kosten: Vergaderruimte: € 295,- per dag (excl. btw, internet mogelijk op aanvraag)
Aantal m²: Vergaderruimte: 100 m²

In gebouw 4 is er een representatieve vergaderruimte te huur van 100 m² voor € 295,- per dag (excl. btw, internet mogelijk op aanvraag). Er zijn verschillende extra faciliteiten aanwezig en in totaal 24 zitplaatsen in de grootste opstelling. 

In gebouw 4 is bovendien het gezellige restaurant De Pure Keuken en koffie- en theecafé ’t Stroopsoldaatje gevestigd. Perfecte locaties voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Gebouw 5

Theaterzaal met podium en tribune & handige loods met kantoorruimte

Type ruimte: Theaterzaal en loods met kantoorruimte
Kosten: Theaterzaal: € 350,- per dag (excl. btw), Loods en kantoorruimte: € 1.225,- per maand (excl. btw, excl. g/w/l, internet is mogelijk op aanvraag)
Aantal m²: 186m² loods en 70m² kantoorruimte

In gebouw 5 is een theaterzaal in prima staat beschikbaar met een verhoogd podium en een tribune geschikt voor 150 personen. Deze theaterzaal is te huur voor € 350,- per dag (excl. btw). Theaterfestival Boulevard maakt regelmatig gebruik van deze ruimte, misschien is het ook de perfecte locatie voor jouw theatergezelschap!

Tevens is er in dit gebouw een ruime loods/opslagruimte aanwezig van 186 m² met een aangrenzende kantoorruimte van 70 m² beschikbaar. Deze ruimtes zijn als een geheel te huur voor € 1.225,- per maand (excl. btw, excl. g/w/l, internet is mogelijk op aanvraag). De ruimtes worden allen standaard vorstvrij verwarmd tot circa 10 graden. Mocht verwarming gewenst zijn, dan behoort dit tot de mogelijkheden (meerprijs per maand).

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Gebouw 8

Verschillende atelierruimtes & ruime bedrijfskeuken Op dit moment zijn alle ruimtes verhuurd

Type ruimte: Atelierruimtes én een zeer ruime bedrijfskeuken
Kosten: Atelier: € 185,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten, internet is mogelijk op aanvraag), Bedrijfskeuken: € 310,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten)

In gebouw 8 vind je verschillende inspirerende atelierruimtes én een zeer ruime bedrijfskeuken (separaat te huur). De atelierruimtes worden aangeboden op bruikleenbasis (geen huur). De kosten zijn vanaf € 185,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten, internet is mogelijk op aanvraag) en er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Daarnaast is er in dit pand een zeer ruime bedrijfskeuken aanwezig (in goede staat!). Ideaal voor bijvoorbeeld cateringbedrijven of kookworkshopaanbieders. De bedrijfskeuken is te huur voor € 310,- per maand (excl. btw en € 60,- servicekosten).

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer

Gebouw 11

Multifunctioneel gebouw

Op dit moment is het pand aan de Reutsedijk 11 deels verhuurd aan NJOY Dutch Design BV, Brabantse Worstenbroodjes BV en MusiCare. Een groot deel van het gebouw is nog beschikbaar als werkruimte of opslag. Het oppervlakte van de beschikbare ruimte is ongeveer 500 m2 en is voorzien van twee overheaddeuren aan weerszijden van het pand. Verder is in de ruimte t.b.v. opslag een vide van zo'n 58 m² aanwezig waardoor je werkelijk een ruimte van ongeveer 558 m² tot je beschikking hebt (deze vide wordt niet als extra vierkante meters gerekend in de huurprijs).

Lees meer

Gebouw 15

Atelier- en opslagruimte

Type ruimte: Atelier- en opslagruimte
Kosten: vanaf € 185,- per maand (excl. btw)

In dit gebouw zijn geen centrale verwarming, wateraansluiting en internetvoorzieningen aanwezig. Gebruik van water en sanitair kan plaatsvinden in gebouw 7.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Lees meer

Gebouw 16

Opslagruimte VERHUURD

Type ruimte: Historische wapenkamer
Prijs: €100,- per maand (excl. btw)

Op dit moment verhuurd

Opslagruimte (historische wapenkamer).

Lees meer

Gebouw 19

Opslagruimte Verhuurd

Type ruimte: Opslagruimte
Prijs: €100,- per maand (excl. btw)

Op dit moment verhuurd

Ook te huur in combinatie met gebouw 13.

Lees meer

Gebouw 38

Fort Isabella Museum

Type ruimte: Museum
Openingstijden: Open voor publiek tijdens de Open Monumenten dagen.
Agenda: Eerstvolgende Open Monumentendag 15 september 2013

Dit museum is open voor publiek tijdens de Open Monumenten dagen (de eerstvolgende staat gepland op 15 september 2013).

Lees meer

Gebouw 21

Escape Room | In construction

Type ruimte: Escape Room
Beschikbaarheid: Niet te huur
Lees meer

Gebouw 44

Laat je van je energieke kant zien in deze sportzaal

Type ruimte: Sportzaal
Kosten: € 150,- per dag (excl. btw)
Aantal m²: 450 m²

Sportzaal met alles erop en eraan van 450 m². Inclusief kleedruimtes & douchefaciliteiten voor dames en heren. Deze sportzaal is per dag te huur voor € 150,- excl. btw. Het is ook mogelijk om de sportzaal op structurele basis te gebruiken. In dat geval maken we een maatwerkafspraak.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in, op het moment dat we een ruimte beschikbaar hebben nemen we contact met je op.

Lees meer